Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta www.sema.rs Srpskog udruženja za marketing (SeMA) posetioci automatski prihvataju pravila korišćenja.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste javne sadržaje Internet prezentacije Udruženja. Prezentacija uključuje i zaštićenu zonu, predviđenu samo za članove SeMA, kojima se dodeljuje korisničko ime i lozinka.
Sve sadržaje posetioci koristite na vlastitu odgovornost i Srpsko udruženje za marketing SeMA se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Srpsko udruženje za marketing (SeMA), polaže autorska prava na sve tekstualne, vizuelne i audio materijale i sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Udruženja i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Srpsko udruženje za marketing (SeMA) povredilo Vaša autorska prava, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo slučaj odmah razmotrili i sporni sadržaji uklonili odmah po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Srpsko udruženje za marketing se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, kontakt telefona i dr. neće koristiti ni u koje druge svrhe osim izbegavanja eventualnih zloupotreba i verifikovanja aktivnosti korisnika na prezentaciji www.sema.rs.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu, smatra se da su posetioci upoznati sa navedenim pravilima korišćenja.

Urednički tim sajta
Srpskog udruženja za marketing (SeMA)