Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Vesti

Arhiva vesti

<<1 2 3 >>

Izabrano je novo rukovodstvo Srpskog udruženja za marketing

Izborna skupština Srpskog udruženja za marketing održana je 2. novembra 2019. godine na Zlatiboru. Pored tačaka u vezi usvajanja finansijskih i izveštaja o radu, izabrano je rukovodstvo Udruženja za mandatni period od četiri godine. Nakon izloženog programa rada, za novog predsednika Srpskog udruženja za marketing jednoglasno je izabran prof. dr Saša Veljković. Za potpredsednike su izabrani profesor emeritus Hasan Hanić i prof. dr Mirjana Gligorijević, a za generalnog sekretara dr Nenad Đokić. Izabrani su i članovi Predsedništva, Nadzornog odbora i drugih organa i tela Udruženja. Više videti ovde.

Nakon formalne promene zastupnika u APR-u, zakazana je prva sednica Predsedništva, koja je održana 20. februara 2020. godine, na Ekonomskom fakuletu u Beogradu.

Druga sednica Predsedništva održana je onlajn, 05. juna 2020. godine. Pored redovnih aktivnosti (poput onih u vezi donošenja plana rada, organizacije Skupštine u vezi usvajanja finansijskih izveštaja, određivanja iznosa članarina za 2020. godinu), na I sednici razmatrano je više pitanja koja se tiču daljeg rada Udruženja na polju unapređenja marketinga.

Iako je u vreme vanrednog stanja aktivnost svedena na operativne, odmah po njegovom okončanju pristupilo se radu na utvrđenim prioritetima. U tom smislu je na II sednici Predsedništva pokrenut čitav niz inicijativa, o kojima će članstvo i stručna javnost uskoro biti informisani.