Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Vesti

Arhiva vesti

<<1 2 3 >>

Treća konferencija Srpskog udruženja za marketing biće održana od 5. do 7. novembra na Zlatiboru

Treća konferencija Srpskog udruženja za marketing, pod nazivom, IZAZOVI I PERSPEKTIVE MARKETINGA, biće održana na Zlatiboru, u hotelu Mona, od 5. do 7. novembra, 2021. godine.

Osnovni ciljevi, sada već tradicionalne konferencije, jesu da okupi stručnjake i pruži mogućnost za izlaganje i diskutovanje radova istraživača na mnogobrojne aktuelne teme. Konferencija će omogućiti razmenu iskustava i ideja, te bliže upoznavanje stručnjaka iz oblasti marketinga iz Srbije i inostranstva. Posebna celina biće posvećena stanju na tržištu i izazovima sa kojima se suočavaju privrednici i marketinški stručnjaci, u okviru čega će biti organizovan panel, uz prezentacije primera iz marketinške poslovne prakse. Stoga će konferencija omogućiti bolje razumevanje marketinške teorije i prakse, te razmatranje aktuelnih tema i izazova, uključujući uticaj epidemije Covid-19 virusa na ponašanje potrošača, marketinških menadžera i stručnjaka, kao i drugih aktera na tržištu.

Više informacija o konferenciji i načinu na koji možete učešća u njenom radu, možete videte na linku: Konferencija Izazovi savremenog marketinga 2021.