Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Vesti

Arhiva vesti

<<1 2 3 >>

Nedelja Marketinga 2009

"Nedelja marketinga" je ove godine osmišljena raznovrsno, ali i prilagođeno momentu i stanju u okruženju. U fokusu će biti obeležavanje 40 godina od izlaženja časopisa "Marketing". U tom smislu je i predviđeno da se u utorak, 12. maja, u večernjim satima, povodom godišnjice SeMA i jubileja časopisa, održi Prijem u hotelu „Slavija Lux“ u Beogradu.

Jubilej časopisa, ali i aktuelno stanje u marketinškoj teoriji i praksi, biće i tema Svečane sednice i Okruglog stola, planiranih za sredu, 13. maja.

Nakon toga, istog dana (13. maja) biće održana i Godišnja skupština SeMA-e, posle koje će biti upriličen i Koktel. Mesto održavanja navedenih događanja biće Ekonomski fakultet u Beogradu.

Za četvrtak, 14. maj, predviđen je Ekspertski skup, u Privrednoj komori Srbije, sa početkom u 10h, gde će se uz referate i izlaganja većeg broja autora iz Srbije i okruženja, diskutovati o novim konceptima marketinga, što je i zvanična tema ovog skupa.

Kako bi Manifestacija bila nacionalna, i kako bi se studenti u više mesta u Srbiji uključili u nju, predviđeno je i više predavanja, praćenih izložbama stručne literature, i u Subotici, Nišu i Kragujevcu, uz naravno fakultete u Beogradu (u periodu od 11. do 15. maja).

Ovde možete preuzeti Program manifestacije Nedelja marketinga 2009.

Ovde možete preuzeti Program Ekspertskog skupa.