Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Vesti

Arhiva vesti

<<1 2 3 >>

Philip Kotler u Beogradu

Profesor Philip Kotler, počasni član SeMA, održaće 28. septembra u Beogradu predavanje "Kako se takmičiti i pobediti" namenjeno marketinškim stručnjacima iz Srbije i regiona.

Profesor Filip Kotler je svetski autoritet u oblasti marketinga i poslovnog upravljanja. Konsultant uspešnih i velikih preduzeća, autor vodećih svetskih udžbenika, profesor čuvene poslovne škole. Od njega su znanja o marketingu sticale generacije marketinških stručnjaka širom sveta. Poznat je po svojim predavanjima na kojima širom sveta briljira znanjem koje ljudima struke prenosi iz prve ruke.
Ovom prilikom najavljujemo dolazak profesora Kotlera u Beograd, gde će odrzati glavno predavanje za stručnjake marketinga iz Srbije i susednih zemalja. Predavanje organizuje Izdavačko preduzeće Mate d.o.o. izdavač prevoda knjiga prof. Kotlera na srpskom jeziku.

Izlaganje u Beogradu sadrži 4 celine:
  • unapređenje uloge marketinga i odnosa unutar preduzeća;
  • traženje novih povoljnih prilika;
  • traženje novih puteva komunikacije;
  • primena novih tehnologija i merenje rezultata marketinga.

Profesor Kotler će na osnovu svog bogatog iskustva na globalnom tržištu polaznicima predstaviti brojne primere i poslovne slučajeve u području savremenog marketinga, i sa drugim učesnicima predavanja podeliti svoja razmišljanja o budućnosti i izazovima marketinga u 21. veku. "Budućnost marketinga je u usmenoj predaji o kvalitetu proizvoda" Filip Kotler.

Svi polaznici predavanja će dobiti na poklon i knjigu prof. Kotlera „PRINCIPI MARKETINGA“, 4. evropsko izdanje na srpskom jeziku s autorovim svojeručnim potpisom.
Svi polaznici će imati mogućnost da prate predavanje i na srpskom jeziku uz mogućnost simultanog prevoda.

Za više informacija o poseti prof. Kotlera Srbiji posetite internet stranicu: www.kotler.rs