Srpsko udruženje za marketing SeMA [Serbian Marketing Association]

Za članove
Prijava
Srpsko udruženje
za marketing SeMA
[Serbian Marketing Association]
Ekonomski fakultet u Beogradu
Kamenička 6,
11000 Beograd, Srbija
office@sema.rs
www.sema.rs

Korporativni članovi:

Vesti

Arhiva vesti

<<1 2 3 >>

Ekonomski fakultet u Kragujevcu dodelio Plaketu Srpskom udruženju za marketing

Svečanom akademijom, u ponedeljak 28. juna 2021. godine, obeleženo je 60 godina postojanja i rada Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Članovi Srpskog udruženja za marketing dragim koleginicama, kolegama, sadašnjim i bivšim studentima Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu čestitaju značajan jubilej i žele svima mnogo sreće i uspeha u godinama koje dolaze, a Fakultetu da napreduje, razvija se i obrazuje još mnogo generacija, na radost svih i na dobrobit društva u celini.

Svečanosti, u dvorištu Ekonomskog fakulteta, prisustvovale su brojne zvanice i prijatelji Fakulteta. Na Svečanoj akademiji uručene su plakete, povelje i zahvalnice uspešnim pojedincima i institucijama, a nagrađeni su i najbolji studenti svih nivoa studija.

Srpskom udruženju za marketing, kao dobitniku Plakete za doprinos razvoju uspešne naučne i stručne saradnje sa Fakultetom, učinjena je posebna čast. Plaketu je od dekana prof. dr Petra Veselinovića, u ime članova primio predsednik Udruženja, prof. dr Saša Veljković. U srpskom udruženju za marketing smo sigurni da ćemo odličnu saradnju koju smo do sada imali podići na još viši nivo i radujemo se novim zajedničkim poduhvatima. Tome će sigurno, kao spona, doprineti i mnogobrojni članovi Udruženja koji predaju marketinške predmete na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu.

Kao mali znak pažnje SeMA je, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom, Univerziteta u Beogradu, poklonila domaćinu selekciju najnovijih svetskih i domaćih izdanja iz oblasti marketinga. Verujemo da će navedeno štivo iz oblasti marketinga biti korisno kako koleginicima i kolegama koji se bave ovom aktuelnom i zanimljivom oblašću, tako i studentima na različitim nivoima studija na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu.

Više o samoj Svečanoj akademiji možete videti na sajtu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.